English German
French Italian

11 Mayıs 2013 Cumartesi

Bende Varım Otizm Kulübü Açıldı...


Kocaeli'de sayılı olan Otizmli spor kulüplerine, bir yenisi daha ekledi.

Kocaeli'de Bende Varım Otizm spor kulübü faaliyetlerine geçtiğimiz günlerde başladı. Otizmli çocukları, bağımsız birer birey olarak hayata hazırlamak amacıyla Mehmet Sümer Başkanlığında İzmit'te kurulan spor kulübünde, otizmli çocuklara çeşitli sportif aktiviteler yaptırılıyor. Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu mezunu Mehmet Sümer'in başkanlığındaki yönetim kurulunda Tuğberk Çakat, Fatih Sarman, Seyfettin Anılış ve Ulaş Tekin yer alıyor.

Yuvacık Yakacık Mahallesi, Çamlıca Caddesi, Karanfil Sokak No13'teki kulüp binasında faaliyetlerine başlayan kulüp, Otizmli çocuklara birebir Yaşam Koçları eşliğinde şehir gürültüsünden uzak, Yuvacık'ın temiz ve doğal yamaçlarında hizmet veriyor.Otizmli çocuklara; doğal beslenme olanakları sunan kulüpte ayrıca Hobi bahçeleri ve evcil hayvanlarla terapiler yapılıyor.

Kulüp Başkanı Mehmet Sümer kulüple ilgili olarak yaptığı açıklamada "Faaliyetlerimize yeni başlayan kulübümüzde Otizmli çocuklarımızın ruh sağlığı ve kişilik gelişimi bütünlüğünü sağlamayı hedefliyoruz. Yaşam koçlarımızla çocuklarımıza mükemmel öğrenme deneyimleri ve alanları sunarak Özgüvenli, üreten, bağımsız bireyler olabilmeleri mutlu ve kaliteli bir hayat kazandırmak için çalışacağız."dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder